Personvernerklæring

Denne siden bruker informasjonskapsler og datainnsamling for å gi deg en bedre opplevelse. Her finner du en beskrivelse av hvilke data vi samler inn, og hvordan vi bruker dem.

Kontaktskjemaer

Dersom du benytter et kontaktskjema på denne siden vil informasjonen du fyller inn sendes til våre medarbeidere på sin bedrifts-e-post, slik at vi kan følge opp forespørselen. Denne informasjonen vil ikke deles med en tredjepart.

For å unngå spam og useriøse henvendelser, benytter vi Googles reCAPTCHA for å verifisere at kontaktskjemaet fylles ut av en reell bruker. Google reCAPTCHA tilbys av Google Ireland Limited. Denne er underlagt Googles personvernerklæring og bruksvilkår. Data som samles inn er informasjonskapsler og brukerdata.

Anonym statistikk

Vi bruker Google Analytics til å føre anonym statisikk for bruk av våre hjemmesider, ved bruk av informasjonskapsler. Dette er for å gi kunne våre brukere en bedre opplevelse. Dersom du ikke ønsker å bruke informasjonskapsler er disse mulig å deaktivere i de fleste nyere nettlesere.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Dersom du har uttrykt ønske om å motta nyhetsbrev, deles din e-postadresse med vår leverandør av nyhetsbrevtjenester (MailChimp). Dette gjøres trygt, og vil ikke deles videre. Du har når som helst mulighet til å fjerne deg selv fra denne listen.